Vakantie is heerlijk om naar uit te kijken. Zonnen op het strand in je bikini of badpak. Te gek toch? Niet altijd… zo logisch als dat voor dames met een zogenaamde 'perfecte bikini body' is, zo ongemakkelijk kan het voor de kersverse moeder zijn die net gestopt is met borstvoeding. Met badkleding ben je behoorlijk zichtbaar. Badkleding mag/moet dus goed zitten én mooi zijn.

 

De verscheidenheid van badkleding
Baantjes trekken of gewoon een boekje lezen in de strandstoel zijn twee verschillende dingen. Een cupje B of een H net zo goed. De jonge meid van 23 kiest vaak een andere stijl dan een dame van 67. Zoveel verschillende mensen vragen om zoveel verschillende keuzes in badpakken en bikini's. Daar zorgen we voor bij La Femme in Zeist.

Mooi blijven
De essentie is altijd dat een bikini of badpak goed moet zitten en moet aansluiten. Je wilt niet dat er iets gaat trekken of lubberen als je in het water bent geweest. Je bikini moet comfortabel zitten. Zeker als je er drie weken in rondhuppelt. Het mag gezien worden, toch? We verkopen daarom merken als Marie Jo Swim, Prima Donna Swim, Sunflair, Roidal, Cyell, Aubade en Opera mooi qua look én kwaliteit.

Gevarieerd assortiment
Daarom doen we flink wat speurwerk naar het vinden van mooie, sportieve, degelijke of sexy exemplaren. Dat is vooral voor badpakken een leuke klus. Dat lukt altijd. Kom maar eens kijken in de winkel. Je bent altijd welkom.

Video niet gespecificeerd. Selecteer er een om weer te geven.

Kom langs voor advies

Niets is zo persoonlijk als lingerie en niets zit letterlijk zo ‘dicht op de huid’.
Om die reden luisteren we bij Lingerie La Femme echt naar onze klanten.

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.