Elk paar borsten is anders. Dat vergeten we nog weleens als vrouw. Dat die verschillen ons mooi maken, is een beetje cliché, maar wel waar. Wat belangrijker is, is dat die verschillen ervoor zorgen dat lingerie zo persoonlijk is. En dat een behamaat vaak niet voldoende is om te bepalen of een beha bij je past.

Lingerie kopen? Passen is weten

Wat dan wel? Nou gewoon, jouw lijf en jouw wensen. Daar komen we in de winkel achter als we in gesprek gaan én naar de paskamer verhuizen. Passen is weten. Probeer verschillende merken en modellen en je ontdekt welke lingerie dat ultieme comfort geeft.

Wat is er zo belangrijk bij het passen?

Dat je de juiste behamaat voor jouw lichaam krijgt. We pakken het meetlint er dus bij.

Dat je je veilig bij en gehoord voelt door onze verkoopmedewerksters. Geef gerust aan als je iets niet prettig vindt.

Dat je je ondersteund voelt, fysiek dus. Een beha moet stevigheid bieden.

En dat je uiteindelijk niets meer voelt. Je beha moet gevoelsmatig verdwijnen, zodat je gewoon je 'ding' kunt doen.

 

De juiste lingerie kiezen

De keuze voor een beha, slip, een merk, een stijl of materiaal is elke keer weer anders. De ene keer zoek je een sportbeha, dan weer een verleidelijk setje of juist iets functioneels. Wat heb je nodig op welk moment? Dat is de vraag waar we mee beginnen. Samen zoeken we uit welke merken en beha's hierbij passen.

In de winkel kun je daarom allerlei verschillende merken proberen. Prima Donna staat bekend om de stevige én mooie beha's, Marie Jo is wat verleidelijker. Anita is hét merk voor dames die voor comfort gaan. We hebben van alles. Bekijk hieronder welke merken we in ons assortiment hebben.

Afspraak maken?

Je bent natuurlijk altijd welkom om onze collecties lingerie in de winkel in Zeist te komen bewonderen. We zullen altijd de tijd voor je vrij maken om je te helpen. Wil je zeker weten dat we je alle aandacht kunnen geven die je nodig hebt? Maak dan even een afspraak.